• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar37.903538.0554
Euro41.453141.6192
Kadir Kameroğlu
kadiramcacivril@hotmail.com
Çivril Acilen Hizmet Bekliyor
11/06/2015

Değerli okurlarım;
Geçen hafta Yallah  Bismillah dedik ve bu haftada sizlerle olmanın kıvancını yaşıyorum..
İNŞAALLAH devamında da ısrarlıyım. Hepimizin merakla beklediği genel seçimler bitti ve seçilenlere çalışmalarında başarılar dilerim. Tüm Türk ulusunun barış ve sükun içinde olmasını CENABI HAK’tan niyaz eylerim. 
Bu seçim müddetince ulus bazında ufak tefek olayların dışında göze takılan olaylar olmamış partiler birbirleriyle hesap sorma yarışına gittikleri görülmüştür. Çivril de de  diğer yerlere emsal olarak sükun içinde geçtiği görülmüştür. Seçim müddetince rahatsızlığımdan dolayı evden çıkmadım. Sanki televizyonlara esir düşüp hepte Denizli ve Pamukkale tv lerini izledim. Dikkatimi çeken bir  hususu sizlerle paylaşayım nemi bu işte gerçek bir olay seçim dolayısıyla Denizli’nin tüm ilçelerini gezen bakan Sn. Nihat Zeybekçi her gittiği ilçede ya temel atmış veya yeni bir açılışın kurdelasını kesmiş olduğunu gördüm bu mali portresi yüksek açılan hizmet binaları ibretle izledik. Ama Çivrile gelince bu temel atmalar ve açılışların pek görülmediğini ve temel atmalarında görüldüğüne rastlamadım. Yalnız tek temel olarak 75 yataklı devlet hastanesinin temel atıldıgını gördük. Bunada şükür. Şunu da demeden geçemem. Aslında bizim hastanemiz 100 yataklı olacaktı. Nedenini bir türlü anlayamadığım bu ihmalkarlık galiba milletvekillerimiz ve sn. bakanımızın dikkatinden kaçmış olabilir. Sn. Cumhurbaskanımız Recep Tayip Erdoğan en son Çivrile geldiklerinde Atasay Kamerin evinde misafirlikteydi. Biz halk olarak aşağıda bekliyorduk. Yukarıdan bir polis geldi beni ve eşimi yukarıya götürdü . Yukarıda sn. Zeybekçi de vardı . kendilerine 100 yataklı hastane istediğimde sn. valimiz Abdulkadir Demire bizzat söyleyerek bak Kadir Amca ne diyor diyerek sözlen hastanenin biran önce yapılması talimatını vererek işte bu yeni yapılan hastanenin yapılmasına delalet olmuşlardır. ALLAH’tan bin kere dualarımıza sebep olmuşlardır.
Neden 100 yataklı istemiştik. Çünkü Çivril Denizlinin en büyük ilçesidir. Olumsuz vakalarda Denizliye en uzak ilçelerdendir. Çivrilimizde  her zaman şunu iddia etmişimdir. Sn. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Denizli de ne varsa ilçelerde de olacak diye söz vermişti. Sn. Osman Zolan ALLAH aşkına Çivrile bir gelinde kanalizasyondan dolayı toza çamura çare arayın. seçim müddetince Zeybekçiyi takip ettiniz . sizde  pek çok Büyükşehir paralelinde temel atma ve açılış yaptınız söylermisiniz Çivrile ufak tefek icraatların dışında ne yaptınız? Yok olan şehir hamamını yaptınız da biz mi görmedik! Ve buna benzer pek çok hizmetin devreye girmesi sizlerin teveccühle ele almanızı Çivril halkı olarak beklemekteyiz. Çivril belediyesi bu hizmetleri yalnız başına yapmasına imkan olmadığını bizlerin bildiği kadar sizlerde yakınen bilmektesiniz. ‘Arife tarif gerekmez.’
Sevgilerimle
Kadir Kameroğlu



622 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

Tercih Meslek Liselerinde - 05/10/2016
Tercih Meslek Liselerinde
Çivril’im Mağdur - 24/08/2016
Çivril’im Mağdur
Hastanemiz 100 Yataklı - 03/08/2016
Hastanemiz 100 Yataklı
Töreni Neden Terkettim? - 30/06/2016
Töreni Neden Terkettim?
Sayın Ak Partililerin Dikkatine - 24/06/2016
Sayın Ak Partililerin Dikkatine
Tarihi Camilerimiz Bakımsız - 17/06/2016
Tarihi Camilerimiz Bakımsız
Çivril’e Kavuştum - 08/06/2016
Çivril’e Kavuştum
Ziraat Fakültelerinin Tarımdaki Önemi - 06/06/2016
Ziraat Fakültelerinin Tarımdaki Önemi
Niyet Hayır Akıbet Hayır - 18/05/2016
Niyet Hayır Akıbet Hayır
 Devamı
Saat
Site Haritası