• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.111432.2400
Euro34.803934.9434

Çocuklara tuvalet yasağı iddiası

“Çocuğunuzun Tuvaleti geldi gelin yaptırın”
Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlkokulunda birinci sınıf öğrencilerinin okul idaresi tarafından tuvalet kullanımının yasaklandığı iddia edildi.
Okula yeni başlayan çocukların tuvaleti kullanmasına izin verilmediği belirten bazı öğrenci velileri “ okul idaresi birinci sınıfa giden çocuklara tuvaletin tıkandığı gerekçesiyle tuvalete girmesine izin vermiyor, gün içersinde okuldan bir kaç kez arayıp çocuğunuzun tuvaleti geldi gelin yaptırın getirin diyorlar” dedi. Okulun yapıldığı günden beri fosseptik ve tuvalet gideri sorunu yaşadığını belirten bazı velilerde “okulda sürekli bir tuvalet sorunu var tuvalet ihtiyacı için bazen çocuklarımızı eve götürmek zorunda kalıyoruz” dediler.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan okul idaresi okulda tuvalet, su ve herhangi bir konu ile ilgili sıkıntı ve sorun olmadığını belirterek “okulumuzda yaşadığımız bir sorun yok. Öğrencilere tuvaletin kullandırılmaması gibi bir şey söz konusu bile olamaz. Bu tamamen asılsız bir suçlamadır” dedi.
Yukarı Mahallede Cumhuriyet İlkokulunun yerine yapılan ve geçen yıl eğitime başlayan Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlkokulunun 11 dersliği bulunuyor. Okulda 11 öğretmen görev yaparken 194 öğrenci öğrenim görüyor.



557 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası