• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097

KAYMAKAM AKBULUT’TAN KADIN MUHTARLARA ZİYARET

01/10/2024

KAYMAKAM AKBULUT’TAN KADIN MUHTARLARA ZİYARET

    31 Mart yerel seçimlerinde muhtar olan Çivril’in ilk kadın muhtarları kaymakam Hasan Akbulut’u ağırladı. Ziyaretlerinde kadın muhtarlardan mahalleleri hakkında bilgi alan kaymakam Akbulut muhtarlara destek sözü verdi.

    Çivril Saray Mahallesi muhtarı Deniz Salkan’ı muhtarlık ofisinde ziyaret eden Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, muhtar Salkan’dan mahallenin eksik ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Muhtar Deniz Salkan ile bir süre sohbet eden kaymakam Hasan Akbulut daha sonra Akpınar Mahalle Muhtarı Özlem Açar’ı ziyaret etti. Muhtar Özlem Açar’dan Akpınar mahallesi hakkında bilgi alan kaymakam Hasan Akbulut kamu imkanları ile yapılacak hizmetler konusunda muhtarlara destek sözü verdi.

    Saray Mahallesi Muhtarı Deniz Salkan’a Saray Mahallesinde yapılacak yol çalışmaları hakkında bilgi veren kaymakam Hasan Akbulut belediyenin Saray Mahallesindeki sokaklarda parke taş ihalesi yaptığını söyledi.

    Akpınar Mahallesin yol sorunu ve muhtarlık ofisi ile ilgili olarak muhtar Özlem Açar’a yardımcı olacağını belirten kaymakam Hasan Akbulut yol ile ilgili olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çivril Belediyesi ile gerekli görüşmelerin yapılacağını iletti. Akpınar Mahallesi Muhtarlık Ofisi içinde gerekli çalışmaların yapılacağını belirten kaymakam Hasan Akbulut en kısa zamanda muhtarlık ofisinin yapılacağını ifade etti.

    Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Çivril’in ilk kadın muhtarları Özlem Açar ve Deniz Salkan “Kaymakamız Hasan Akbulut’u mahallemizde ağırlamak, sorun istek ve önerilerimizi iletmek kadın muhtarlar olarak bize güç verdi. Ziyaretinden ve ilgilerinden dolayı kaymakamımıza teşekkür ederiz” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası