• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097

KAPLAN: ATATÜRK’ÜN İZİNDEN GİDEN NESİLLER YETİŞMESİ DİLEĞİ İLE MUTLULUKLAR

24/09/2024

KAPLAN: ATATÜRK’ÜN İZİNDEN GİDEN NESİLLER YETİŞMESİ DİLEĞİ İLE MUTLULUKLAR

    Duygu ile Kubilay ömür boyu mutluluğa evet dedi.

    Asiye - Birol Aydın çiftinin kızları Duygu ile Gönül - Cengiz Topel Kaplan çiftinin oğulları Kubilay yapılan düğün töreni ile evlendi

    Düğün töreni 20 Eylül 2024 Cuma günü kız evinde gerçekleşen görkemli kına gecesi ile başladı. Çivril’in Emircik Mahallesinde yapılan kına gecesine çok sayıda davetli katıldı. Gecenin geç saatlerine kadar süren eğlencede davetliler çoşkuyla oyunlar oynadı.

    Ertesi gün Yamanlar Mahallesi’ndeki oğlan evinde öğle saatlerinde verilen düğün yemeğine çok sayıda davetli katıldı. Burada gelen davetliler ile teker teker ilgilenen damadın babası Cengiz Topel Kaplan tebrikleri kabul etti. Yaklaşık 4 saat süren yemekte davetiler zeybek oyunları ile oğlan evinde coşku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. Saatler 15.00’i gösterdiğinde gelin almak için oluşturulan uzun konvoy trafikte tıkanmalara sebep oldu. Dualarla Emircik Mahallesinden alınan gelin Yamanlar Mahallesine ulaştırıldı. Orkestra burada konvoyu Onuncu Yıl Marşı ile karşıladı. Konvoya katılan davetliler kornalarla marşa eşlik ederken, katılımcılar dakikalarca Onuncu Yıl Marşını hep bir ağızdan söyledi.

    Damadın Babası Cengiz Topel Kaplan iki aile adına yaptığı konuşmada “Oğlum Kubilay’ı evlendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Düğünümüze katılan herkese şükranlarımı sunarken, bizleri telefonla veya sosyal medyadan tebrik eden herkese teşekkürü bir borç biliriz. Ömür boyu sürecek mutlu beraberliklerinde Atatürk’ün izinden giden nesiller yetiştirmeleri temennisi, ile oğlum Kubilay ve kızım Duygu’yu da tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası