• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097

HASTA OLAN SİMGE SAHNEYE ÇIKMADI VATANDAŞLAR SANATÇIYI “YUH”LADI

24/09/2024

HASTA OLAN SİMGE SAHNEYE ÇIKMADI VATANDAŞLAR SANATÇIYI “YUH”LADI

    Sahneye çıkmasına dakikalar kala öksürük krizine giren Simge hastaneye kaldırıldı.

    Çivril Elma Tarım ve Kültür Festivalinde sahne alması beklenen Simge geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırıldı.

    Çivril 26’ıncı Elma Tarım ve Kültür Festivalinin son günü sahneye çıkması beklenen Simge, konsere dakikalar kala öksürük krizine girdi. Durumunun düzelmesi için bir süre bekleyen Simge, durumu daha da kötüleşince Çivril Devlet Hastanesine gitti.

    Hastanede oksijen verilen ve müşahede altına alınan Simge, durumu sosyal paylaşım sitesinden duyurdu. Yaptığı paylaşımda öksürük krizine girdiğini ve nefes almakta zorlandığını ifade eden Simge konser için bekleyen Çivrillilerden özür dileyerek konserin ileri bir tarihte yapılacağını duyurdu.

    Simge’nin Çivril Devlet Hastanesinde tedavisinin devam ettiği bildirilirken Çivril Belediyesi’nin Simge’nin olası bir sevk durumu için Ambulans gönderdiği bildirildi.

    Festival alanında Simge için bekleyen binlerce vatandaş Simge’yi protesto etmek için yuhladı. Bazı vatandaşlar Simge’nin hastalandığına inanmayıp, iptal edilen konserin faturasını belediyeye çıkarırken, Çivril Belediye Başkan Yardımcısı Tansel Ergus sosyal paylaşım sitesinen bir açıklama yaptı. Ergut yaptığı açıklamada siyasi rant elde etmeye çalışanlara prim verilmeyeceği vurgulayarak; “Değerli Çivrilliler, 26. sını düzenlediğimiz 4 günlük Çivril Elma Tarım ve Kültür Festivali; Belediyemiz kasasından para harcanmadan ve şeffaflık içinde, son etkinlik olan Simge Sağ’ın konseri haricinde olağanüstü bir katılım ile başarıyla tamamlanmıştır.

    Değerli sanatçımız Simge Sağın konser için Çivrile gelmiş, sahne hazırlıkları sırasında rahatsızlanmış ve Çivril Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

    Öncelikle; bu aksaklık için erkenden meydanı dolduran gençlerimizden, şehir dışından gelen misafirlerimizden, işini gücünü bırakıp konsere gelen çiftçilerimizden, aşırı ilgi ve yoğunluktan dolayı işleri aksayan esnafımızdan, yani kısaca tüm Çivrilli hemşehrilerimden; Başkanım, sanatçımız, organi-zatörümüz, belediyemiz ve şahsım adına özür diliyorum.

    Ama bilinmelidir ki bu konser iptal edilmemiş, ileri bir tarihe ertelenmiştir.

    Sağduyulu değerli Çivril halkının bu mazareti olgunlukla kabul edeceğini, bu olaydan siyasi rant elde etmeye çalışanlara prim vermeyeceğini bilmenin gönül rahatlığı içinde , daha  mutlu bir gelecekte buluşmak ümidiyle tüm Çivrillilere selam ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

    Simge için bekleyenlerin festival alanını terketmesinin ardından festival sona erdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası