• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097

Şakir Başkan Kızını Evlendirdi

24/09/2024

Şakir Başkan Kızını Evlendirdi

    Ayşin ile Fatih dünya evine girdi.

    Geçtiğimiz hafta sonu Gül - Şakir Ergun çiftinin kızları Ayşin, Hasibe Karaman ve Murat Koçoğlu’nun oğulları Fatih ile ömür boyu mutluluğa evet dedi.

    Etknlik Cuma günü kız evinde gerçekleşen kına gecesi ile başladı. Sade bir tören olarak tertip edilen kına gecesi aile arasında tamamlandı.

    Ertesi gün öğle saatlerinde damat tarafı Denizli’den gelin almaya geldi. Uzun araç konvoyu ile gelinin ikameti olan Akpınar Mahlallesi TOKİ konutlarına gelen damat tarafı gelini, babası Şakir Ergun’dan aldı. Dular eşliğinde evinden ayrılan gelinin ardından ailesi gözyaşlarına hakim olamadı.

    Aynı günün akşamı Denizli Sevindik Vadi Park Kır Düğün Salonunda yapılan düğüne çok sayıda davetli katıldı. Gelin ve damadın dansı ile başlayan düğün töreninde dansa eşlik eden davetliler orkestranın seslendirdiği parçalarla gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.

    Düğüne katılan davetlilerle teker teker ilgilenen gelin ve damadın ebeveynleri tebrikleri kabul etti. İki aile adına gazetemiz muhabirine açıklama yapan gelinin babası Şakir Ergun “İkinci evladım Ayşin’i de evlendirmenin tarifi zor mutluluğunu yaşıyoruz. Evlatlarım ve tüm çiftler için temennim; evlilik müessesinin kutsallığının bilincinde, uzun ve mutlu bir ömür yaşamalarıdır. Yüce Rabbim herkese çocuklarının mürüvetini görmeyi nasip etsin. Bu vesile ile kızım ve damadıma ömür boyu mutluluklar dilerim” ifadelerini kullandı.

    Biz de Çivril 30 Ağustos Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası