• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097

ESRA İLE HÜSEYİN ÖMÜR BOYU MUTLULUĞA EVET DEDİ

17/09/2024

ESRA İLE HÜSEYİN ÖMÜR BOYU MUTLULUĞA EVET DEDİ

    Çarşı esnaflarından kasap Hüseyin Yılmaz, Esra Pamuk ile dünyaevine girdi.

    Hanife - Tahsin Pamuk çiftinin kızı Esra, Hikmet - Gökmen Yılmaz çiftinin oğlu Hüseyin ile evlendi.

    Geçtiğimiz hafta Cuma günü Semerci Şelale Kır Düğün Salonunda gerçekleşen kına gecesinde davetliler ile teker teker ilgilenen Pamuk ve Yılmaz ailesi tebrikleri kabul etti. Genç çiftin dansı ile başlayan kına gecesinde misafirler gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

    Ertesi gün öğle saatlerinde Ömerli Mahallesinde damat evinde verilen yemeğin ardından konvoyla gelin almaya gidildi. Bir ucu Ömerli Mahallesinde, bir ucu Kızılcasöğüt mahallesinde olan uzun konvoy trafikte zaman zaman tıkanmalara neden oldu. Gelin alımı yapıldıktan sonra akşam Ömerli mahallesinde yapılan baloya yine çok sayıda davetli katıldı. Baloda yapılan nikah töreninde gelin ve damat ömür boyu mutluluğa evet dedi. Nikah töreninin ardından dans ile başlayan eğlencede gecenin geç saatlerine kadar oyunlar oynandı, halaylar çekildi.

    Damadın babası Gökmen Yılmaz gazetemiz muhabirine her iki aile adına bir demeç verdi. Evliliğin kutsal bir müessese olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Evladım Hüseyin Yılmaz’ın mürüvetini görmek çok büyük bir mutluluk. Yüce Rabbim herkese evlatlarının mutluluklarına şahitlik etmeyi nasip etsin. Bizleri bu günümüzde yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize, telefon ve sosyal platformlardan tebriklerini ileten herkese sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.

    Biz de Çivril 30 Ağustos Gazetesi olarak çiçeği burnunda genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası