• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097

SAĞLIK HAFTASI KAPSAMINDA ÇİVRİL’DE BİLGİLENDİRME YAPILDI

07/09/2024

SAĞLIK HAFTASI KAPSAMINDA ÇİVRİL’DE BİLGİLENDİRME YAPILDI

    Çivril İlçe sağlık Müdürlüğü ekipleri bilgilendirme faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Ekipler çalışmalar kapsamında 3 – 9 Eylül Halk Sağlığı Haftasında kanser bilgilendirmesi yaptı.

    Mahalle ve köy ziyaretleri ile toplum sağlığı adına önemli çalışmalara imza atan Çivril İlçe sağlık Müdürlüğü ekipleri Halk Sağlığı Haftasında Kızılcasöğüt ve Merkez Aile Sağlığı merkezleri ile Çivril Devlet Hastanesinde kanser bilgilendirme çalışması yaptı.

    Sağlık kurumlarına gelen vatandaşlara bilgilendirici broşür dağıtan ve sorularını yanıtlayan ekipler kanserde erken tanı, teşhis ve tedavinin önemini anlattı. Çalışma ile ilgili olarak Denizli İl Sağlık Müdürlüğü yapılan çalışmalar ile ilgili olarak resmi internet sayfasından yaptığı bilgilendirmede kanser ve erken tanının önemine dikkat çekerek “Çivril İlçe Sağlık Müdürlüğümüz tarafından 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası kapsamında ‘Farkında Ol Taramanı Yaptır Kanseri Engelle’ sloganıyla Kızılcasöğüt ve Merkez Aile Sağlığı Merkezi ile Çivril Devlet  Hastanesinde vatandaşlara kanserde erken teşhisin önemi, kanser taramaları ve tedavi yöntemleri hakkında eğitim verilip broşürler dağıtıldı” ifadelerine yer verdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası