• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097

HATİCE ZEYBEK EMEKLİ OLDU

07/09/2024

HATİCE ZEYBEK EMEKLİ OLDU

    Çivril Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hatice Zeybek emekliye ayrıldı.

    27 yıl Çivril Kaymakamlığı bünyesinde çalışan Hatice Zeybek Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Çivril Belediye Başkanı Semih Dere ve protokol üyelerinin katıldığı veda yemeğinde bir araya geldiler.

    Çivril Kaymakamı Hasan AKBULUT, emekliye ayrılan SYDV Müdürü Hatice Zeybek’e yapmış olduğu çalışmalar ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, emeklilik hayatında sağlık ve mutluluklar diledi.

    Yemek sonrası bir değerlendirme yapan “Hatice Zeybek 27 yılı aşkın süredir hakkaniyetten ve adaletten ayrılmadan severek yaptığım görevimi emekli olarak gençlere bırakıyorum. Görev sürem boyunca elimden geldiğince tüm vatandaşlara yardımcı olmaya, hizmet etmeye çalıştım. Yıllardır birlikte çalıştığım tüm mesai arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca bu güzel veda yemeğinin tertip edilmesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım” dedi.

    Yemeğe Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut ve eşi İlke Akbulut, Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, Çivril Jandarma Komutanı Ali Çolak, Çivril İlçe Müftüsü Muhammed Çörekci, Çivril İlçe Tarım Müdürü Hamit Çakal, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özkul,Mütevelli Heyet Üyelerinden Himmet Aksoy, Celal Horasanlı SODAM Koordinatörü Zahide Aymaz ile Zeybek’in mesai arkadaşları katıldı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası