• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097

OKUL ALIŞVERİŞİNİZİ YEREL ESNAFTAN YAPIN

07/09/2024

OKUL ALIŞVERİŞİNİZİ YEREL ESNAFTAN YAPIN

    Çivril Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Zeki Karahan, öğrenci velilerine seslenerek yaklaşan okul sezonu öncesinde alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları için çağrıda bulundu. Karahan, “En iyi alışveriş, yerel esnaftan yapılan alışveriş” sloganıyla yerel ekonomiyi desteklemenin önemine dikkat çekerek, “Alışverişi yerel esnaftan yap, şehrin kazansın” dedi.

    Yerel esnafın şehrin sosyal ve ekonomik dokusunun ayrılmaz bir unsuru olduğunu dile getiren başkan Zeki Karahan, “Yerel esnafın kazanması, bu şehirde binlerce ailenin yüzünün gülmesi, Çivril’in genel refahının artması demektir. Son dönemde birçok esnafımız, müşterisizlikten ötürü gün boyu siftah yapamadan kepenk kapatmak zorunda kalıyor. Kazancıyla elektrik, kira ve SGK primlerini dahi ödeyemeyen esnaflarımızın bu şehirde var olduğu unutulmamalıdır. Bu esnaflar bizim komşumuz, dostumuz, akrabamız onların ayakta kalması hepimizin sorumluluğudur” ifadelerini kullandı.

    HER BÜTÇEYE UYGUN

OKUL ÜRÜNLERİ YEREL ESNAFTA

    Yerel esnafın sunduğu ürünlerin hem kalite hem de fiyat açısından büyük avantajlar taşıdığını belirten Karahan okul alışverişi yapacak velilere hitaben, “Her bütçeye uygun okul kıyafetleri ve kırtasiye malzemeleri, yerel esnafımız tarafından vatandaşlarımızın beğenisine sunulmaktadır. Büyük alışveriş merkezleri yada internet siteleri yerine, şehrimizin esnafına yönelirsek, harcanan para bu şehirde kalacak ve yerel ekonomiye can suyu olacaktır. Her bir alışveriş, esnafımızın biraz daha ayakta kalmasını sağlayacak, çocuklarımızın geleceği için de bu şehre yatırım olarak geri dönecektir” dedi.

    “YEREL ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKALIM”

    Son olarak, yerel esnafın desteklenmesiyle Çivril’in ekonomik canlılığının artacağını ve şehrin genel refah seviyesinin yükseleceğini belirten Zeki Karahan, tüm velilerin yerel esnafa sahip çıkması gerektiğini yineleyerek, "En iyi alışveriş, yerel esnaftan yapılan alışveriştir. Hep birlikte el ele vererek, zor günleri aşabiliriz. Şehrimizin ve insanlarımızın geleceği için alışverişlerinizi yerel esnafımızdan yapın" diye konuştu.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası