• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097

10 BİN ÖĞRENCİNİN KİTABI GELDİ

03/09/2024

10 BİN ÖĞRENCİNİN KİTABI GELDİ

    Çivril’de eğitim gören yaklaşık 10 bin öğrencinin 2024 - 2025 eğitim döneminde kullanacağı kitapların dağıtımına başlandı.

    2024-2025 eğitim öğretim yılı kapsamında öğrencilerin ders kitabı ihtiyacının ücretsiz giderilmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı’nın Çivril’e gönderdiği ders kitapları okullara dağıtılmaya başlandı. İsmail Özcan İlkokulu Kapalı Spor Salonunda bulunan ders kitaplarını yerinde inceleyen Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gök, şube müdürü Adem Ata Kaya’dan ders kitaplarının dağıtım planı hakkında bilgi aldı.

    Okulların 2024-2025 eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamındaki incelemelerine devam eden ve ders kitaplarının muhafaza edilmesi ve dağıtılması konusunda değerlendirmelerde bulunan ilçe milli eğitim müdürü Mehmet Gök, “Devletimizin eğitime sunduğu büyük imkânlar doğrultusunda eğitim kalitemizi artırmak ve fırsat eşitliğini güçlendirmek için her yaşta herkese eğitim diyor alt yapı kurulumlarından ücretsiz ders kitaplarına kadar okullarımızı, öğrencilerimizi devletimizin büyük imkânlarıyla destekliyoruz. Depomuzda yer alan toplam 160 bin ders kitabının okullarımıza ve diğer ilçelere dağıtımına başladık. Ders kitapları okullar açılmadan öğrencilerimizin masasının üzerinde yer alacaktır. Bu vesile ile geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize kitaplarının hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

    Çivril’den yapılacak dağıtımda toplamda 160 bin kitap dağıtılacağı bildirilirken dağıtımda Baklan, Çal, Çardak, Bekilli, Bozkurt ilçelerinde eğitim veren okulların kitaplarının da olduğu bildirildi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası