• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097

BAŞKAN SEMİH DERE GENÇ SPORCULARI AĞIRLADI

03/09/2024

BAŞKAN SEMİH DERE GENÇ SPORCULARI AĞIRLADI

    Moldova’da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında farklı kilolarda dereceye giren Yeşil Çivril Belediye Spor Bilek Güreşi Kulübü Sporcularını Çivril Belediye Başkanı Semih Dere makamında ağırladı.

    Moldova’da düzenlenen Dün-ya Bilek Güreşi Şampiyonasında de-receye giren Yeşil Çivril Belediye Spor Bilek Güreşi Sporcuları; Petek Çavdar, Ela Karaışık, Hasan Deniz ve Rafet Korhan Çivril Belediye Başkanı Semih Dere ile bir araya geldi.

    Turnuvada 60 ülkeden 2000 sporcu mücadele ederken farklı kilolarda yarışan sporculardan Petek Çavdar Dünya ikincisi, Ela Karaışık, Dünya dördüncüsü olurken, Hasan Deniz ile Rafet Korhan Dünya altıncısı oldu.

    Çivrilli sporcuları ağırlayan ve başarılarından dolay tebrik eden belediye başkanı Semih Dere; “60 ülkenin katıldığı 2000 sporcunun yer aldığı Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında sporcularımız ülkemizi, şehrimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Şanlı bayrağımızı dalgalandırmış, başarıları bizleri gururlandırmıştır. Bu başarı da emeği geçen sporcularımızı ve antrenörlerimizi yürekten tebrik ediyorum. Bizler her zaman belediye olarak sporun ve sporcunun yanındayız. “Şeklinde konuştu. Sporcu ve çalıştırıcıları ile yakından ilgilenen başkan Semih Dere sporcuların antrenman ve turnuva deneyimlerini dinledi.

    Belediye başkan yardımcısı Sinan Genç ve Yeşil Çivril Belediyespor Bilek Güreşi Takım Çalıştırıcı Hocası Çetin Oğuz’un da hazır bulunduğu ziyaret Çivril Belediye Başkanı Semih Dere tarafından sporculara ödül takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası