• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097

KAYMAKAM AKBULUT EN UZAK KÖYLERE GİTTİ

03/09/2024

KAYMAKAM AKBULUT EN UZAK KÖYLERE GİTTİ

    Çivril’in en uzak ve küçük mahallelerinden Bozdağ ve Tokça mahallelerini ziyaret eden kaymakam Hasan Akbulut, muhtar ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

    İlçe merkezinde işyeri ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Çivril Kaymakam Hasan Akbulut mahalle ziyaretlerinide ihmal etmiyor. Geçtiğimiz hafta Bozdağ mahallesine giden kaymakam Akbulut muhtar Mehmet Başöz ve mahalle sakinleri ile buluştu. Köy meydanında muhtar ve köy halkı ile sohbet eden kaymakam Hasan Akbulut muhtar ve köylülerin istek ve taleplerini dinledi. Vatandaşların köyün eski camisi hakkındaki taleplerini dinleyen kaymakam Hasan Akbulut, Bozdağ eski camisini inceleyerek ilçe müftüsü Muhammed Çörekci’den cami hakkında bilgi aldı. Bir süre köy meydanından vatandaşlarla sohbet eden kaymakam Hasan Akbulut daha sonra Bozdağ Mahallesinde faaliyet gösteren özel bir kömür işletmesini ziyaret etti. Kömür işletmesi sahibi Vedat Demir’den işletme ve kapasite hakkında bilgi alan kaymakam Hasan Akbulut, kömür ocağını ziyaret ederek bir süre çalışanlar ile görüştü.

    Bozdağ Mahalle ziyaretinin ardından Tokça Mahallesine giden kaymakam Hasan Akbulut burada muhtar Mehmet Hakan ve köy sakinleri tarafından karşılandı. Kaymakam Akbulut, Tokça ziyaretinde mahalle sınırları içinde devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Güneş Enerji Santral (GES) inşaatını ziyaret etti. Santral ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan kaymakam Hasan Akbulut daha sonra köy kahvesinde vatandaşlarla bir süre sohbet ederek köy sakinleri ve muhtarın istek ve taleplerini dinledi.

    Çivril Kaymakamlığından yapılan bilgilendirmede köy ve mahalle ziyaretlerinin devam edeceği bildirilirken “Kaymakamımız Hasan Akbulut Tokça ve Bozdağ mahallelerini ziyaret ederek mahallelerde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi” ifadelerine yer verildi.

    Tokça Mahalle Muhtarı Mehmet Hakan “Biz muhtar olarak her zaman kaymakamımızı ziyaret edip istek ve taleplerimizi iletiyorduk. Kaymakamımızın köyümüze gelmesi köy halkı ile bir arada oturup sohbet etmesi hepimizi mutlu etti. Bizim ilettiğimiz öneri istek ve talepleri köy sakinlerinin kendilerinin ilk ağızdan hem de köyde iletmesi çok verimli oldu” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

    Bozdağ Mahalle Muhtarı Mehmet Başöz’de “Çivril’in en uzak ve en küçük mahallelerinden biri olarak kaymakamımızın köyümüze gelmesi, misafirimiz olması, köyümüzün eksiklerini dinlemesi, bizlerle sohbet etmesi bizleri çok sevindirdi. Kaymakamımız Hasan Akbulut’a çok teşekkür ederiz” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası