• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097

ÇİVRİL BELEDİYESİ SORUYOR

30/08/2024

ÇİVRİL BELEDİYESİ SORUYOR

    Çivril Belediyesi kendi bünyesinde yaptığı anketle vatandaşların görüşlerine müraacat ediyor. 2025-2029 yıllarını kapsayacak olan beş (5) yıllık Stratejik Plan hazırlık çalışmalarını kapsayan anket sosyal platformlarla vatandaşlara ulaşıyor. Ankette belediyenin yapmış olduğu hizmetlerden, belediyenin sorunlarına varıncaya kadar, çok sayıda soru yer alıyor.

    Çivril Belediyesi 2025-2029 Stratejik Plan Paydaş Görüşleri Anketi

    Değerli Paydaşımız,

    Çivril Belediyesi olarak, 2025-2029 yıllarını kapsayacak olan beş (5) yıllık Stratejik Plan hazırlık çalışmalarımıza devam ediyoruz. Katılımcı yönetim ilkesini benimseyen belediyemiz, bu süreçte ilçemizde yaşayan veya çalışan tüm paydaşlarımızın talep ve beklentilerini dikkate alarak, şehrimizi daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir hale getirmeyi amaçlamaktadır.

    Bu anket, Çivril Belediyesi’nin stratejik planlama sürecinde siz değerli paydaşlarımızın görüşlerine başvurarak, ilçemizin karşı karşıya olduğu sorunları belirlemek, geliştirilmesi gereken alanları tespit etmek ve bu doğrultuda çözüme yönelik stratejiler geliştirmek amacıyla hazırlanmıştır. Anketimize katılımınız, hizmetlerimizin etkinlik ve verimliliğini artırma yolunda önemli bir adım olacaktır.

    Bu ankette toplamda 8 soru bulunmaktadır. Anket sonuçları gizlilik prensiplerine uygun olarak değerlendirilecek ve katılımcıların kimlikleri veya kurumları açıklanmayacaktır.

    2025-2029 Stratejik Planımıza yön verecek olan ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Kişisel Gizlilik Notu: Bu ankette kişisel bilgilerinizi toplama amacı bulunmamaktadır. Anket, cevaplarınızın kayıtlarını kimliğinizle ilişkilendirecek sorular içermez.

Ankete katılmak isteyen vatandaşlar aşağıdaki link üzerinden katılabilir

https://forms.gle/rF4UU2tAPjNFTXHN6


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası