• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097

MERHUM MUHTAR ÖMÜR KAHRAMAN’A BÜYÜK VEFA

30/08/2024

MERHUM MUHTAR ÖMÜR KAHRAMAN’A BÜYÜK VEFA

    Çivril’in Emircik Mahallesinde muhtarlığı kazandıktan sonra ani bir kalp krizi sonucu hayata gözlerini kapatan merhum muhtar Ömür Kahraman’ın ismi hatıra parkı ile unutulmayacak.

    Ömür Kahraman’ın vefatından sonra göreve gelen Emircik Mahallesi yeni muhtarı Ömer Şahan’ın girişimleri ile mahalleye kazandırılan parka merhum muhtar Ömür Kahraman’ın ismi verildi. Yeni muhtar Ömer Şahan açılışını Çivril Belediye Başkanı Semih Dere’nin yaptığı parkta gazetemiz muhabirine konuştu. Şahan yaptığı açıklamada Ömür Kahraman’ın mahalleye kazandırdığı ve kazandıracağı eserlerin takipçisi olacaklarının altını çizerek; “Ömür hem arkadaşımız hem de köyümüzün muhtarı idi. Zamansız kaybı bizi ve köy halkını derinden üzdü. Biz de yaptığımız girişimlerle köyümüze kazandırdığımız parka Ömür Kahraman Parkı ismini vermeyi uygun gördük. Böylelikle onun hatırası sonsuza kadar yaşayacak” dedi.

    Emircik Mahallesi Muhtarı Ömer Şahan, Çivril Belediyesi ile koordineli çalıştıklarının da altını çizerek, “Genç başkanımız Semih Dere ve ekibi ile koordineli çalışarak köyümüzü Çivril’in en güzel mahallelerinden biri haline getirme sevdası ile çıktığımız bu yolda, mahalle halkının da desteğini alarak var gücümüzle çalışıyoruz. Ben ve azalarımın yegane amacı Emircik Mahallesi vatandaşlarına hizmet etmek. 7/24 çalışma prensibi ile tüm vatandaşlarımıza gazeteniz aracılığı ile  şunu söylemek isterim. ‘Köyümüzdeki tüm vatandaşlar her türlü sorununda bizleri telefonla arayabilirler.’ Göreve geldiğimizde köyümüzün en büyük sorunu olan kanalizasyon ve saz yolunun yapılması için çalışmalarımıza başladık. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu  ile yaptığımız görüşmede bu sorunların giderilmesi için çalışma başlatılacağı sözünü aldık. Umarım en kısa sürede bu çalışmalar başlayıp, köyümüzü bu dertten kurtaracağız” dedi.

    Açılış töreni Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, Çivril İlçe Müftüsü Mummed Çörekçi ve belediye meclis üyeleri, CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş’ın katılımı ile tamamlandı. Başkan Dere burada yaptığı konuşmada Merhum Ömür Kahraman’ın babası Fazlı Kahraman’a ve Emircik Mahallesi Halkına tekrar başsağlığı dileyerek, bu park sayesinde Ömür Kahraman’ın adının sonsuza kadar yaşayacağını ifade etti.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası