• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097

ÇİVRİL KAYMAKAMI HASAN AKBULUT TAPU MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

30/08/2024

ÇİVRİL KAYMAKAMI HASAN AKBULUT TAPU MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

    Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Çivril Tapu Müdürlüğü'nde görevli tapu müdürü Hakan Aydeniz, tapu müdür yardımcıları Özge Özyol ve Yakup Özyol ile bilgisayar işletmeni Kevser Demir ve sözleşmeli tekniker Ece Çiftçi'ye başarı belgesi verdi.

    Geçtiğimiz hafta kaymakamlık makamında Çivril Tapu Müdürlüğü personelini kabul eden Çivril Kayamakamı Hasan Akbulut, özverili çalışmalarından dolayı tapu müdürlüğü personelini ödüllendirdi.

    Çivril Tapu Müdürü Hakan Aydeniz “Müdürlüğümüze tapu başvuruları 7 gün 24 saat esasına göre internetten  (https://webtapu.tkgm.gov.tr/) üzerinden yapılabilmekte olup kullanımına ilişkin video ve detaylı anlatımlara https://www.tkgm.gov.tr/tapu-db/webtapu adresinden ulaşılabilmektedir. Vatandaşlarımızın adlarına kayıtlı olan taşınmazları e-Devlet (https://www. turkiye.gov.tr/tapu-bilgileri-sorgulama) üzerinden kontrol etmeleri ve taşınmazları adlarına *görünmeyen vatandaşlarımızın T.C. Kimlik Numaralarının güncellenebilmesi için yine e-Devlet (https://www.turkiye.gov.tr/taputasinmaz-beyan) üzerinden başvuru yapabilecekleri bilgisini verdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası