• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.154934.2917
Euro37.061237.2097

IŞIKLI MİLLET BAHÇESİ'NDE YENİ KAFE HİZMETE AÇILDI

30/08/2024

IŞIKLI MİLLET BAHÇESİ'NDE YENİ KAFE HİZMETE AÇILDI

    Türkiye’nin en güzel millet bahçelerinden birisi olan Işıklı Millet Bahçesi’ndeki kafe hizmete açıldı.

    Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Çivril Belediyesi birlikte Işıklı Millet Bahçesinde bulunan kafeyi vatandaşların hizmetine açtı. Tarihi ve doğal güzelliklere sahip Işıklı Akgöz Pınarları’nda bulunan kafede çeşitli içecekler, atıştırmalıklar gelen ziyaretçilere hizmet veriyor. Özenle tasarlanan kafeterya vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Doğa ile iç içe olan kafenin dinlenmek için vatandaşların uğrak noktalarından biri olduğunu belirten Çivril Belediye Başkanı Semih Dere; “Denizli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte tarihi ve doğal güzelliklere sahip Işıklı Millet Bahçesindeki kafeteryayı hemşehrilerimizin hizmetine açtık. Hizmete açtığımız andan itibaren turistlerin yanı sıra, mahalle sakinleri de kafenin sunduğu hizmetlerden faydalanıyor. Kafenin bulunduğu alan hem tarihi hem de doğal güzelliklere sahip bir yer. Buraya gelen vatandaşlar, doğal güzelliklerden de doyasıya istifade ediyor. Doğa harikası Işıklı Akgöz Pınarları’nda yer alan millet bahçesine ve hizmete açtığımız cafeye yediden yetmişe herkesi bekliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.

    Yapılan bu hizmetten dolayı çok memnun olduklarını belirten vatandaşlar, böyle bir hizmeti kazandırdıkları için Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çivril Belediye Başkanı Semih Dere’ye teşekkür ettiler.

    Millet bahçesinde ayrıca çocuk oyun alanları, tarihi tanıtım alanları, piknik alanları, cam köprü, manzara terası, millet kıraathanesi, ahşap teras, piknik alanları, kameriye alanı ve kamp alanları yer alıyor.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası