• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.870034.0057
Euro37.641937.7928

YAZ SPOR OKULLARINDA 1400 ÖĞRENCİ

24/07/2024

YAZ SPOR OKULLARINDA 1400 ÖĞRENCİ

    Çivril Belediyesi tarafından 4 Temmuz`da başlatılan Yaz Spor Okulları tüm hızıyla devam ediyor. Kursların Ağustos ayı sonunda tamamlanacağı bildirildi.

    Çivril Belediyesi tarafından açılan yaz spor okullarında yaklaşık 1400 öğrenci eğitim alıyor. Her yıl açılan okullarda bu yıl 28 branşta öğrencilere eğitim veriliyor

    28 branşta toplam 1400 genç sporcunun katıldığı yaz spor okulları ile ilgili açıklama yapan belediye başkanı Semih Dere, yaz spor okullarının öğrenci ve veliler açısından çok verimli geçtiğini söyledi. Yaz spor okullarının gençlerin fiziksel ve mantalite bakımından sağlıklı yetişmesi, boş zamanlarını verimli değerlendirmeleri için açtıklarını belirten başkan Dere, Halk Eğitim Merkezi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde açılan okullarda futbol, basketbol, voleybol, karate, taekwondo, masa tenisi, satranç, tenis, badminton, gitar, bağlama, güreş, halk oyunları ve yüzme gibi 28 branşın bulunduğunu belirtti.

    Yaz spor okullarının geleceğin sporcu ve sanatçılarını belirlemek ve yetiştirmek için önemli bir basamak olduğuna dikkat çeken başkan Dere “Çivril Spor her branştan başarılı sporcuların yetiştiği bir merkez. Biz bunu daha ileriye götürmek, ilçemizden ulusal ve uluslararası madalya sahibi sporcular yetiştirmek istiyoruz. Bu anlamda belediyemiz bünyesinde açılan yaz spor okulları yetenekli öğrencilerin tespit edilmesi ve spora başlaması adına büyük bir adım. Farklı branşlarda bir çok yetenekli öğrencimizi gelecek yıllara hazırlayan hocalarımıza teşekkür ederim. Temmuz ayı başında başlayan kurslarımız  Ağustos  Ayı sonu ile sona erecek” dedi.

    Sporun gelişmesi ve yeni sporcuların yetişmesi için her türlü desteği verdiklerini belirten başkan Semih Dere “İlçemizde sporun gelişmesi için her türlü katkıyı veriyoruz. Belediyemiz hem yaz spor okulları hem de bünyesindeki belediye sporumuz geleceğin sporcularını yetiştirmek için önemli çalışmalar yürütüyor. Öğrencilerimizin yaz tatillerini spor yaparak ve eğlenerek geçirmeleri amacıyla açtığımız yaz spor okulları tüm hızıyla devam ediyor” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası