• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.870034.0057
Euro37.641937.7928

MİRAÇ VE EYMEN ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI Zeki Doğan Oğullarının Sünnetini Yaptı

24/07/2024

MİRAÇ VE EYMEN ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI Zeki Doğan Oğullarının Sünnetini Yaptı

    Zeki Doğan oğullarının sünnet düğününü yaptı.

    Gamze ve Zeki Doğan çifti oğulları Miraç ve Eymen’in sünnet düğününde dostları ile bir araya geldi.

    21 Temmuz 2024 Pazar günü Çatlar Mahallesindeki evlerinin önünde konvoy ile başlayan sünnet düğününde, sünnet çocukları ve arkadaşlarına şehit turu attırıldı. Ardından düğün salonundaki eğlencede Doğan çiftini sevenleri yalnız bırakmadı. Gamze ve Zeki Doğan çifti dost ve akrabaları ile teker teker ilgilenip tebrikleri kabul etti.

    Zeki Doğan çocuklarının erkekliğe ilk adımı atmasından dolayı duyduğu gurur ve mutluluğu şu sözlerle ifade etti; “Evlatlarımın büyüyüp, adam olduğunu görmek tarifi zor bir sevinç. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarıma şükranlarımı sunarım. Gerek telefon ile gerek sosyal medya üzerinden mutluluğumuzu paylaşan herkese de teşekkürü bir borç bilrim” dedi.

    Sünnet çocuklarının dedesi Gardiyan Mustafa Doğan ise “Torunlarım Miraç ve Eymen erkekliğe ilk adımı attı. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim” dedi.

    Düğün töreni gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Davetliler gönüllerince eğlendi. Düğün salonunda gerçekleşen törenin ardından Doğan çifti misafirleri için evlerinin bahçesinde after party düzenledi. Burada dostları ile birlikte gün ağarana kadar eğlenen Gamze ve Zeki Doğan sevinçlerini dostları ile paylaştı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası