• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.870034.0057
Euro37.641937.7928

İBRAHİM DAŞCI OĞLUNU EVLENDİRDİ

02/07/2024

İBRAHİM DAŞCI OĞLUNU EVLENDİRDİ

    Sıla ile Ahmet dünya evine girdi.

    Ümmehan - Ali Ekber Erbab çiftinin kızları Sıla ile Şengül-İbrahim Daşcı çiftnin oğulları Ahmet geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen düğün töreni ile ömür boyu mutluluğa merhaba dedi.

    28 Haziran 2024 Cuma günü Ankara Keçiören’de kız evinin ev sahipliğini yaptığı kına gecesinde, kına yakma merasiminin ardından orkestranın seslendirdiği parçalarla gecenin geç saatlerine kadar devam eden eğlence damat halayı ile son buldu.

    30 Haziran 2024 Pazar günü ise oğlan evinin ev sahipliğini yaptığı düğün töreni gelin alma töreni ile başladı. Oluşturulan konvoy trafikte zaman zaman tıkanmalara neden olurken, davetliler akşam yemeğinde buluştu. Misafirleri ile tek tek ilgilenen İbrahim Daşçı’yı sevenleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğün töreninde davetliler gönüllerince eğlendi. Damadın Babası İbrahim Daşcı gazetemize yaptığı açıklamada kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiğini ifade ederek, “Çocuklarımız beraberliklerini evlilikle taçlandırması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Mutluluğumuz paylaşmak içim yanımızda olan, bizleri telefon ve mesajla tebrik eden tüm dostlarımıza şükranlar sunarız. Rabbim çocuklarımıza memleketimize hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası